Ēdienkarte 5.-9.klašu audzēkņi 

Ēdienkarte
 5.-9.klašu audzēkņi 
2.nedēļa
Ēdienkarte derīga līdz nomaiņai
Datums Ēdienreize Ēdiena nosaukums Piezīmes Daudzums Olbv., g Tauki, g Ogļh., g Kcal.
Pirmdiena  Pusdienas Vistas buljona un dārzeņu zupa ar nūdelēm *A01 200 4,8 5,8 21,9 159
  Boloņas mērce *A01 80 9,5 14,4 5 188
  Irdenie griķi   130 6,6 1,7 32,3 171
  Ķīnas kāpostu un zaļo gurķu salāti   80 0,8 3,4 1,6 40
  Rudzu maize *A01 40 2,8 0,4 16,6 82
  Piens  *A07 200 6,4 4 9 96
Kopā: 30,9 29,7 86,4 736
Otrdiena Pusdienas Zupa Minestrone   200 3,8 5,2 12,1 110
  Sautētas cūkgaļas strēmelītes dārzeņu mērcē *A01,A07 80 10,8 16 2,9 199
  Tvaicēti rīsi   170 5,3 0,7 51,3 233
  Svaigu kāpostu un burkānu salāti   80 1,1 4,1 5,4 63
  Rudzu maize  *A01 40 2,8 0,4 16,6 82
  Auglis   100 0,3 0,6 13,4 60
Kopā: 24,1 27 101,7 747
Trešdiena  Pusdienas Sezonas dārzeņu zupa   250 2,7 7,6 13,5 133
  Dabīgā cūkgaļas šnicele  *A01,A03 80 13,6 21,7 6,2 275
  Kartupeļu biezenis  *A07 200 4,2 0,4 27,5 130
  Biešu un ābolu salāti   80 0,7 2,5 7,5 55
  Rudzu maize  *A01 60 4,2 0,6 24,9 123
Kopā: 25,4 32,8 79,6 716
Ceturtdiena Pusdienas Biešu zupa ar pupiņām   250 5,5 6,5 26,1 185
  Pasta ar rīvētu puscieto sieru  *A01,A07 160/40 14,7 20,6 36,9 392
  Sezonas dārzeņu salāti   80 0,9 3,3 4,4 51
  Rudzu maize  *A01 40 2,8 0,4 16,6 81
Kopā: 23,9 30,8 84 709
Piektdiena Pusdienas Cepts vistas stilbiņš   60 14,4 16,3 0 204
  Piena mērce *A01,A07 40 1,2 4,4 4,4 62
  Tvaicēti rīsi   140 4,4 0,6 42,2 192
  Burkānu un seleriju salāti ar krējumu  *A07,A09 80 1,1 1,2 5,4 37
  Svaigu augļu mix ar jogurta mērci  *A07 70/200 7,7 4,2 35 209
Kopā: 28,8 26,7 87 704
Dzeramais ūdens-visās ēdienreizēs
ĒDIENKARTE VAR TIKT MAINĪTA SASKANĀ AR IZMAIŅAM PRODUKTU PIEGĀDĒ UN PIEEJAMĪBU TIRGŪ.
Ēdienkarte sastādīta ņemot vērā MK noteikumu Nr.172 „Noteikumi par uztura normām izglītības iestāžu izglītojamiem, sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas institūciju klientiem un ārstniecības iestāžu pacientiem (no 13.03.2012)'' grozījumiem (21.08.2018.) 
Izglītojamie   Enerģētiskā vērtība (kcal)   Olbaltumvielas (g)          Tauki (g)                Oglhidrāti (g)
5.-9..klase   700-960   18-36                     23-37               79-144