Ēdienkarte 1.-4.klašu audzēkņi

Ēdienkarte
 1.-4.klašu audzēkņi 
2.nedēļa
Ēdienkarte derīga līdz nomaiņai
Datums Ēdienreize Ēdiena nosaukums Piezīmes Daudzums Olbv., g Tauki, g Ogļh., g Kcal.
Pirmdiena  Pusdienas Vistas buljona un dārzeņu zupa ar nūdelēm *A01 150 3,6 4,4 16,4 120
  Boloņas mērce *A01 80 9,5 14,4 5 188
  Irdenie griķi   100 5 1,3 21,8 131
  Ķīnas kāpostu un zaļo gurķu salāti   80 0,8 3,4 1,6 40
  Rudzu maize *A01 20 1,4 0,2 8,3 41
  Piens  *A07 200 6,4 4 9 96
Kopā: 26,7 27,7 62,1 615
Otrdiena Pusdienas Zupa Minestrone   150 2,8 3,9 9,1 83
  Sautētas cūkgaļas strēmelītes dārzeņu mērcē *A01,A07 80 10,8 16 2,9 199
  Tvaicēti rīsi   100 3,1 0,4 30,2 137
  Svaigu kāpostu un burkānu salāti   80 1,1 4,1 5,4 63
  Rudzu maize  *A01 20 1,4 0,2 8,3 41
  Auglis   100 0,3 0,6 13,4 60
Kopā: 19,5 25,2 69,3 582
Trešdiena  Pusdienas Sezonas dārzeņu zupa   200 2,2 6,1 10,8 107
  Dabīgā cūkgaļas šnicele  *A01,A03 70 11,9 19 5,5 241
  Kartupeļu biezenis  *A07 180 3,8 0,4 24,8 118
  Biešu un ābolu salāti   80 0,7 2,5 7,5 55
  Rudzu maize  *A01 20 1,4 0,2 8,3 41
Kopā: 20 28,2 56,9 562
Ceturtdiena Pusdienas Biešu zupa ar pupiņām   150 3,3 3,9 15,7 111
  Pasta ar rīvētu puscieto sieru  *A01,A07 130/40 13,7 20,1 30 356
  Sezonas dārzeņu salāti   80 0,9 3,3 4,4 51
  Rudzu maize  *A01 20 1,4 0,2 8,3 41
Kopā: 19,3 27,5 58,4 558
Piektdiena Pusdienas Cepts vistas stilbiņš   60 14,4 16,3 0 204
  Piena mērce *A01,A07 40 1,2 4,4 4,4 62
  Tvaicēti rīsi   100 3,1 0,4 30,2 137
  Burkānu un seleriju salāti ar krējumu  *A07,A09 80 1,1 1,2 5,4 37
  Svaigu augļu mix ar jogurta mērci  *A07 70/200 7,7 4,2 35 209
Kopā: 27,5 26,5 75 649
Dzeramais ūdens-visās ēdienreizēs
ĒDIENKARTE VAR TIKT MAINĪTA SASKANĀ AR IZMAIŅAM PRODUKTU PIEGĀDĒ UN PIEEJAMĪBU TIRGŪ.
Ēdienkarte sastādīta ņemot vērā MK noteikumu Nr.172 „Noteikumi par uztura normām izglītības iestāžu izglītojamiem, sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas institūciju klientiem un ārstniecības iestāžu pacientiem (no 13.03.2012)'' grozījumiem (21.08.2018.) 
Izglītojamie   Enerģētiskā vērtība (kcal)   Olbaltumvielas (g)          Tauki (g)                Oglhidrāti (g)
1.-4.klase   490-750   12-28                     16-29                55-113